Home > Onze projecten > Vakantie (éénouder)gezinnen

Vakantie (éénouder)gezinnen

genieten op de camping

Op vakantie gaan: het is voor velen heel gewoon. Maar er zijn ook (éénouder)gezinnen voor wie het financieel moeilijk is om een tijdje weg te gaan. Wij helpen graag!

Stacaravan

Speciaal voor gezinnen die normaal gesproken niet op vakantie kunnen gaan, heeft het NDB namelijk een stacaravan gekocht. Gezinnen die rond het sociaal minimum leven kunnen hier een tijdje genieten van een echte vakantie.

De caravan staat op camping 'De Pallegarste' in Mariënberg (Overijssel). Hij biedt plaats aan zes personen. De omgeving van de camping is prachtig: het Vechtdal, waar ook allerlei toeristische attracties zijn.

Voor wie?

Het NDB stelt de stacaravan beschikbaar voor:

• (éénouder)gezinnen die leven rond het sociaal minimum
  • Alleengaanden
  • Ouderen
  • Mantelzorgers.

Er is veel mogelijk en we leveren graag maatwerk! We denken mee over vervoer, zakgeld en boodschappen.

Meer weten?

Je kunt contact met ons opnemen als je meer wilt weten. Aanmelden voor een vakantie gaat via een aanmeldingsformulier.

Download het aanmeldingsformulier

Wil je ook hulp bieden aan het Nijkerks Diaconaal Beraad?