Home > Ervaringen > Camping vakantie

Ervaringen

Lees hier de verhalen van de mensen die we hebben verwend met een paar dagen op de camping.
Zit je in een vergelijkbare situatie en zou je heel graag ook eens naar de camping willen, meld je dan bij ons aan. We kunnen en willen jou ook graag helpen. 

Enorm genoten

" Hartelijk bedankt voor de heerlijke vakantie. Hebben enorm genoten. De caravan was van alle gemakken voorzien en een mooie camping + omgeving. Ik heb nog een klein kadootje gemaakt voor in de caravan maar die is nog niet af. " ... Marianne⠀

Wat een luxe!

" Ten eerste hartelijk bedankt voor dit mooie weekje op de camping. Toen we aankwamen was alles erg schoon en netjes. Wat een luxe! We hebben het super gezellig gehad en we zijn helemaal bijgekomen. We kregen al gelijk het gevoel dat we er bij horen. We hebben aardig mooi weer gehad, één dagje met veel regen maar de rest was super met een zonnetje!" ... Mirjam en Carla

 

 

 

Wat een feest bij aankomst

" Wat waren we blij verrast met dit grootse kado! We hebben veel voorpret gehad op weg naar 10 aug. En wat 'n feest bij aankomst. Een heerlijk verblijf voorzien van alle gemakken!! Heerlijk weer, leuke buren en overburen, gastvrije camping en leuke omgeving.

We hebben gezwommen, gefietst, o.a. een vossenjacht beleefd en een prachtige lichtshow meegemaakt. De week is voorbij gevlogen. Onze oudste dichter is veel vrienden rijker en de jongste vond dat ze 't ook wel 3 weken vol zou kunnen houden hier ;-) Dat mag absoluut als een compliment gezien worden! Dank jullie wel."

 

Wil je ook hulp bieden aan het NDB Nijkerk?
Neem contact op
© 2021 Stichting Nijkerks Diaconaal Beraad