Home > Nieuws > Logeren in onze chalet

Logeren in onze chalet

21 oktober 2023
Logeren in onze chalet

Afgelopen seizoen mochten we 19x gasten verwelkomen in ons mooie, nieuwe chalet in Mariënberg. Daardoor konden we 29 volwassenen (waaronder ook kinderen vanaf 16 jaar) en 30 kinderen blij maken met een week, midweek of weekend vakantie. In de school vakantieweken kwamen de gezinnen met schoolgaande kinderen, daarbuiten was iedereen van harte welkom. 

Door sponsoring kregen we drie zo goed als nieuwe fietsen, waaronder 1 met 2 kinderzitjes. We weten dat de fietsen veel gebruikt worden in de prachtige omgeving van de camping.

Een kort appje van een moeder die veel gefietst heeft daar: 
"We zijn heerlijk aan het uitrusten. Morgen gaan we de omgeving verkennen..." 🌳 

Doordat het nieuwe chalet goed geïsoleerd is en ook een goede verwarming heeft, kunnen we het chalet ook eerder uitgeven volgend jaar. Dat geeft nog meer personen de kans om even tot rust te komen en te genieten van een heerlijke vakantie.

"Wij hebben het heel fijn gehad; geweldig dat u dat voor ons mogelijk hebt gemaakt..." was één van de vele dankbare reacties.

🙏 En wijzelf... wij zijn heel blij en dankbaar met alle mensen die het elke keer weer mogelijk maken dat de uitgifte en schoonmaak(controle), reparaties, aanvullen van de boodschappen, etc., goed verlopen. 🙏 

Wil je ook hulp bieden aan het NDB Nijkerk?
Neem contact op
© 2024 Stichting Nijkerks Diaconaal Beraad