Home > Nieuws > Terugblik vakantieproject kinderen 2018

Terugblik vakantieproject kinderen 2018

14 september 2018
Terugblik vakantieproject kinderen 2018

In de afgelopen zomervakantie is door een enthousiast team het vakantieproject voor kinderen georganiseerd. Een gezellige vakantie met het gezin is niet voor iedereen weggelegd. Speciaal voor kinderen die niet op vakantie kunnen, is er 6 weken lang elke donderdag een activiteit georganiseerd. Kinderen hebben zich van tevoren opgegeven, maar er zijn elk jaar ook kinderen die spontaan binnenwandelen en alsnog meedoen. Er hebben ruim 50 kinderen meegedaan. Per keer ruim 40 kinderen.

Het waren enorm gezellige dagen, leuke vrijwilligers en kinderen die heerlijk hebben genoten. Er is veel geknutseld, er zijn spelletjes gedaan, we hebben gekletst en samen gegeten.

Daarnaast hebben we een paar uitstapjes gemaakt: Op één van de middagen waren we welkom in het nieuwe Jaap van der Krol bad. Jammer genoeg regende het de hele dag toen we een dagje naar de dierentuin in Amersfoort zijn geweest. Maar ondanks het slechte weer hebben de kinderen genoten.

We hebben laatste donderdag afgesloten met een barbecue waarbij de ouders en andere kinderen in het gezin ook welkom waren. Hier werd goed gebruik van gemaakt. Super gezellig.

Al met al was het een zeer geslaagde zomervakantie. Kinderen wilden er nog wel meer donderdagen aan vast knopen, maar de vakantie was helaas niet langer. Met een knuffel, een cadeautje en alweer zin in volgend jaar hebben we afscheid genomen. 

Wil je ook hulp bieden aan het NDB Nijkerk?
Neem contact op
© 2023 Stichting Nijkerks Diaconaal Beraad