Home > Onze projecten > Lichtpuntjes

Lichtpuntjes

een kleine attentie juist als het extra nodig is

Jaarlijks rond de feestdagen (Kerst & Pasen) en de zomervakantie deelt het NDB pakketten uit aan mensen in de gemeente Nijkerk die leven rond het sociaal minimum. Een leuke verrassing en een extraatje voor de feestdagen of de vakantie.

Wie ontvangen een verrassingspakket?

Het NDB krijgt van de gemeente Nijkerk gegevens over welke inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken in aanmerking komen. Daarnaast kunnnen leden van het Diaconaal Platform Nijkerk gezinnen aandragen.

Meer weten?

Voor meer informatie over de verrassingspakketten actie kunt u contact met ons opnemen.

Ervaringen

Lees hier de verhalen en bedankjes die we terugkregen van mensen die een luchtpuntje van ons ontvangen hadden. Komt één van de situaties overeen met die van jou, neem dan contact met ons op. We kunnen en willen jouw ook graag helpen.

Ervaringen en verhalen

Wil je ook hulp bieden aan het NDB Nijkerk?